Λεζάντα

Από το 1935 για τέσσερις συνεχόμενες γενιές ασχολούμαστε με την δημιουργία κοσμημάτων που σας συντροφεύουν σε κάθε περίσταση.

Κοψμά, καθημερινά διακριτικά ή εκκεντρικά, για σας ή για τους αγαπημένους σας, συμπληρώνουν το στιλ σας αλλά και αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας κάθε στιγμή.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ποικιλία κοσμημάτων τόσο ασημένια όσο και χρυσά σε 9 14 και 18 καράτια, δεμένα με διαμάντια αλλά και με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

Διαθέτουμε ανδρικά και γυναικεία βραχιόλια φτιαγμένα με δέρμα, καουτσούκ και ατσάλι για να στολίζετε την καθημερινότητά σας, καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία σε παιδικά κοσμήματα για τα λατρεμένα μας πλασματάκια. Ακόμη διαθέτουμε ρολόγια Ιταλικής φινέτσας με Ελβετικό μηχανισμό.

Τέλος, οι εξειδικευμένοι χρυσοχόοι μας, στο εργαστήριό μας μπορούν να δημιουργήσουν με περισσό μεράκι κάθε δική σας επιθυμία αλλά και να επισκευάσουν τα παλιά σας αγαπημένα κοσμήματα.

Ακολουθώντας το πρόσταγμα της μόδας αλλά και διατηρώντας την αγάπη και τον σεβασμό στις κλασικές αξίες, θα ήταν χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε γιατί πιστεύουμε πως όλοι μας αξίζουμε την πολυτέλεια και τη λάμψη που επιθυμούμε για την εμφάνισή μας.